Szórakozás

Lerch Istvánt még mindig az intenzíven kezelik

A V’Moto-Rock zenésze egy hete, egy baráti összejövetel alkalmával lett rosszul, azóta intenzív osztályon kezelik. A 63 éves Lerch Istvánt megviselték a történtek, de felesége szerint már jobban van.

Még intenzív kezelésben részesül, de az állapota már stabil. Magánál van

– kezdte a Blikknek a billentyűs neje.

Egyelőre még az orvosok is bizonytalanok, hogy a gyógyszeres kezelés milyen hatással lesz a zenészre, de a stressz ellen nyugtatókat is kap, a telefonját nem tartja magánál és látogatót is csak ritkán fogad. Az influenzajárvány miatt a felesége is csak kevés időt tölthet mellette.

Annyira váratlanul jött, és a férjem is ettől ijedt meg a legjobban. Látom rajta, hogy aggodalmaskodik. Hogy lelkileg nagyon megviseli, amiben az is benne van, hogy a közelmúltban sokat beszéltünk azokról a zenészbarátokról, akiktől tavaly kellett búcsút venni. Pista most úgy érzi, hogy 63 esztendősen már ő is ebbe a veszélyesnek mondható korba ért, pedig tényleg vigyázott magára. Tavaly csináltatott friss vérképet, és büszkén újságolta, hogy az orvos szerint a lelete irigylése méltó. Magam is igazolhatom, hogy a rosszullétnek nem volt semmilyen előjele

– mondta Lerch párja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik