Szórakozás

Debreczeni Zita elmenekül az esküvőjéről, ha ilyet lát

A fotós/modell és Gianni Annoni tavaly novemberben a Mokka stúdiójában debütáltak egy párként, néhány nappal később azonban az is kiderült, hogy már az eljegyzésen is túl vannak. Debreczeni Zita a Joynak adott interjújában mesélt a lánykérésről.

Gianni igazi hagyománytisztelő férfi, így mivel édesapám már nem lehet közöttünk, a bátyámtól kérte meg a kezemet, aki örömmel adta áldását ránk. Olaszországban voltunk egy kisebb, családias csapattal pihenni, és épp a konyhában vacsorát főztem, amikor Gianni egy Mickey Mouse-os nadrágban féltérdre ereszkedett, és feltette a nagy kérdést. El sem akartam hinni, ami történik, de persze azonnal örömmel mondtam igent.

Baci 😘 #ciao #mexico #grazie

Gianni Annoni (@gianniannoni) által közzétett fénykép, 2017. Jan 11., 02:57 PST


A pár már aktívan szervezi a nagy napot, amit biztosan Olaszországban ünnepelnek majd. Néhány részleten túl pedig az is kiderült, hogy Zitáék esküvőjén valami biztosan tiltólistára kerül.

Az biztos, hogy nem lehet semmi rózsaszín az esküvőn, mert akkor elfutok. Egy nagyon egyszerű, családias esküvőt tervezünk, már amennyiben egy olasz-magyar esküvő az lehet. (…) Maga a ceremónia Olaszországban lesz, és bár a ruhámról babonából nem szeretnék túl sokat elárulni, de azt azért elmondhatom, hogy nagyon letisztult kreációt szeretnék.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik