Szórakozás

Bírósági tárgyaláson esett össze Cintula

Kórházba került az ország első lemezlovasa, Keresztes Tibor, mert egy bírósági tárgyaláson annyira felzaklatta magát, hogy megállt a szíve – írja a mai Bors.

Cintulának, aki korábban a Sláger Rádió hangja is volt, Skóciában élő húga miatt kellett egy örökösödési ügyben a bíróság elé állnia. A pénteki tárgyaláson az egykori DJ annyira felizgatta magát, hogy összeesett, és újra kellett éleszteni.

Éreztem, hogy egyre jobban megy fel a pumpa, de arra nem gondoltam, hogy ez fog történni. Rettenetesen felhúztam magam. Aztán egyszer csak elsötétült minden, és egy kórházi ágyon ébredtem. Az orvosom elmondása szerint 200 fölött volt a vérnyomásom, és megállt a szívem. A mentősök gyors reakciójának köszönhetem, hogy most itt vagyok, hogy élek”

– mondta el a lapnak Cintula, aki korábban sosem volt beteg, kiegyensúlyozott életet él, és még 71 évesen is hetente járt fellépni.

A lemezlovas most egy budapesti kórházban lábadozik, értágító kezelést kap, és eredményei alapján jó esélye van a teljes felépülésre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik