Szórakozás

Klapka György a halála előtt találta meg Mary Zsuzsi búcsúlevelét

Klapka György (Array)
Klapka György (Array)

Mindenkit váratlanul ért Klapka György szerdai halála, hiszen délelőtt még a Mokka műsorában adott interjút. Az Aranyember, akinek nemcsak emlékezetes reklámokat, de hibátlan idézeteket is köszönhetünk néhány napja még 88. születésnapját ünnepelte. Halála előtt még a Story magazinnak is adott egy interjút, amiben elárult egy titkot. Lányának alakította át Mary Zsuzsi egykori lakását, amikor rátalált néhai felesége búcsúlevelére.

Az átalakítás miatt sok bútort kidobtunk, pár festmény és egy régiségnek számító kis asztalka viszont az üzletembe került. A jelentéktelen bútordarabot átvizsgálta az egyik becsüsöm. Akkor találták meg az egyszerű, kockás lapot.Megdöbbentem, amikor rájöttem, hogy Zsuzsi búcsúlevelét tartom a kezemben.Nem vagyok szentimentális, a volt feleségem sírjához sem járok ki, ezt a levelet azonban megkönnyeztem

– árulta el Klapka, aki a rá vonatkozó részt meg is osztotta a nyilvánossággal.

Köszönöm neked, hogy csodás gyerekeink lehettek. Te vagy az egyetlen akit igazán szerettem, aki a maga módján megbecsült és sohasem hagyott el…A lelkemben hozzád vagyok és leszek mindig hűséges.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik