Szórakozás

Ezekkel a trükökkel próbált teherbe esni a 37 éves Horváth Éva

A modell-műsorvezető karácsony előtt egy pocakos fotó kíséretében jelentette be a nagy hírt: végre anya lesz. Horváth Éva a terhessége első időszakát titkolta a nyilvánosság előtt, hiszen nagyon aggódott azért, hogy minden rendben menjen. Tudta, hogy az ő korában már több kockázata is van a várandósságnak, de a fogantatás sem volt egyszerű számára.

Ahogyan blogjában fogalmaz:

Teherbe esni 37 évesen azért már nem olyan egyszerű, hogy elszakad a gumióvszer és már kész is a ‘baj’.


Éppen ezért a celeb több módszert is kipróbált, ami a gyermekáldást volt hivatott elősegíteni. Ezek közül azonban nem sok minden segített. A palástfű tea például többet ártott, mint használt. Az akupunktúra és a méhét melegítő golyók sem bizonyultak hatásosnak.

Az akupunktúra mellé szednem kellett otthoni kiegészítő kezelésként ‘méhet melegítő golyókat’ is, mert szerintük nagyon fontos, hogy a méhünket állandóan melegen tartsuk, ne igyunk például hideg vizet sem! Utólag azt kell, hogy mondjam én akkor estem teherbe, amikor a környékünkön felfedeztem egy nagyon jó kis laktóz és gluténmentes fagyizót, tehát a méhemet egyáltalán nem melegítettem

– írta Éva, akinek a fagyi mellett a talpreflexológusnál való sikoltozás is hasznára volt.

Ferencnél egy fél órás masszázs igazi ‘erőpróba’, többen sikítanak, jajgatnak, nekem például volt nála egy állandó kicsi labdám és erre haraptam ha valami nagyon fájt. Tény és való, olyan szinten talált meg dolgokat a talpamon, hogy nem hittem a szememnek. Volt, hogy menstruációs ciklust állított helyre, de volt olyan is amikor cisztákat masszírozott el ( ezekről egyébként én mit sem sejtettem).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik