Szórakozás
Budapest, 2013. szeptember 18.
Medveczky Ilona táncmûvész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának 7-es stúdiójában.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Medveczky Ilona: Utolért a sorsom

24.hu
24.hu

2016. 12. 31. 09:02

Nehéz évet készül elbúcsúztatni Medveczky Ilona. A 75 éves táncművésznő mindennapjait egészségi problémák és szerelmi csalódás is keserítette.

“Nem szívesen tekintek vissza erre az évre. Ennek két fontos oka van. Az egyik a csuklóműtétem, amelyre azért volt szükség, mivel egy csont rosszul forrt össze és nyomott egy ideget. Aludni sem tudtam tőle, így az operáció elkerülhetetlen volt, ám még utána sem tudtam sok dolgot csinálni. Így például a kert és a ház díszítése is minimális volt, pedig aki ismer, az tudja, hogy nálam ilyenkor minden a karácsonyról szól. A másik fájdalmas emlék pedig egy szerelmi csalódás, gondolni sem akarok rá. Kaptam az élettől egy érzést, amit eddig nem is ismertem, de hatalmas csalódás követte. Utolért a sorsom, de már jól vagyok, csak előre nézek”

– mondta a Blikknek Medveczky, akinek nemrég méltányosságból 2 ezer forinttal emelték a nyugdíját. A díva nem anyagi okokból, de valószínűleg egyedül búcsúztatja 2016-ot.

“Vannak barátaim, a számomra igazán értékes emberek azonban már meghaltak. Az utóbbi időben pályatársak, barátok távoztak az élők sorából, így nem az igazi a hangulat. Amikor párkapcsolatban éltem, természetesebb volt a karácsony és a szilveszter is. Jöttek a közös barátok, ismerősök, sosem voltam egyedül. Manapság a kutyáim kötnek le, nincs időm unatkozni mellettük.”

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

A Piramis gameshow díszlete

Újabb furcsaság a TV2-n A Piramisban

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.