Szórakozás

Nem kap arany koporsót Gábor Zsazsa

Néhány nappal ezelőtt életének 99. évé­ben meghalt Gábor Zsazsa, minden idők leg­ismertebb magyar színésznője. Ahogyan azt már megírtuk, mégsem teljesül Zsazsa kívánsága, nem Budapesten temetik el. A díva lánya, Francesca Hilton és édesanyja, Jolie Gabor mellett nyugszik majd, nem messze Marilyn Monroe földi maradványaitól a Westwood Village nevű temetőben.

A radaronline értesülései szerint Gábor Zsazsa özvegyének, Frederic von Anhalt hercegnek egy temetkezési kellékekkel foglalkozó cég korábban felajánlotta, hogy színarannyal fut­tatott koporsót készít, hiszen ez illene legjobban a mindig elegáns, luxushoz szokott dívához. Az aranykoporsó negyven­ezer amerikai dollárba, azaz 12,2 millió forintba kerülne, ha elkészülne, a jelek szerint azonban az aranyművesnek nem kell elkezdenie a munkát. A férj ugyanis visszautasította a felajánlást. A miértről nincs információ, de biztosan nem a pénzhiány az, hiszen már az is kiszivárgott, hogy mekkora összeget hagyott rá Zsazsa. Könnyen elképzelhető, Anhalt tart attól, hogy egy ilyen drága koporsó felkeltheti a sírrablók érdeklődését – írja a Bors.

Zsazsa hivatalos búcsúztatója a Good Shepherd-templomban lesz december 30-án, helyi idő szerint tíz órakor, majd délben a temetés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik