Szórakozás

Marc Anthony harmadszorra is válik

Nem nagyon akar összejönni ez a házasság dolog Marc Anthonynak, úgy tűnik, harmadik feleségétől is elválik – legalábbis a TMZ értesülései szerint.

A The Dirty szerezte meg azokat a hivatalos papírokat, melyek szerint az énekes és harmadik felesége, Shannon De Lima beadták a válópert. A dokumentumok szerint

házasságuk visszavonhatatlanul tönkrement,

de békében válnak el. A vagyonmegosztáson is túl vannak, amit egyszerűsít, hogy kétéves házasságuk alatt nem született közös gyerekük. A pár múlt hónapban, egy nappal azután jelentette be szakításukat, hogy Marc Anthony és exe, Jennifer Lopez a Grammy díjátadón a színpadon csókolták meg egymást.
Első feleségétől, az egykori Miss Universe-től, Dayanara Torrestől két gyereke született, kapcsolatuk mindig viharos volt, és összesen négy év után végleg szétmentek. Hat hónappal később már Jennifer Lopez volt a felesége, akivel ikreik születtek. Házasságuk 10 évig tartott, a válást 2014-ben mondták ki. Lopeznek egyébéként most úgy tűnik, összejött egy újabb románc: épp ma posztolt közös bújós képet Rihanna exével, Drake-kel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik