Szórakozás

Hajdú Péter: Ideje szembenézni a jövővel, és hátrahagyni a múltat

Sarka Kata közösségi oldalán összegezte az elmúlt évét és úgy gondolta, hogy a nehézségek ellenére nagyon jól helyt állt két kisgyerekkel az oldalán. A terve pedig az, hogy új életet kezdjen, amiből nagyon úgy tűnik, nem tervezi a békülést férjével.

Természetesen ezt Hajdú Péter sem nézhette tétlenül, ezért ő is megírta saját évértékelőjét a követőinek. A műsorvezető elmondta, hogy a karrierje és magánélete is mélypontra ért idén, de sikerült felállnia, pedig tudja, hogy sokan várták a bukását.

1 évvel ezelőtt még azt hittem, hogy a világ legboldogabb embere vagyok; gyönyörű család, jó barátok, új műsor, aztán pár hónappal később majdnem mindent elveszítettem. Sokan már készítették a pezsgőt, de én mégis felálltam. Először a munkámat szereztem vissza, s egy olyan csapathoz igazoltam, ahol jobban megbecsülnek, mint eddig bármikor, most pedig a magánéletemet kell rendbe tennem. Az árulás sebei pedig lassan gyógyulnak, hiszen az árulás nagyobb sebet ejt, mint a legélesebb kés. A gyerekeim a legfontosabbak, minden áldozatot képes vagyok értük meghozni, bár az újrakezdésért hozhatunk áldozatokat, de az újrakezdés nem lehet maga az áldozat. Sokszor nem tudjuk jól elmondani, hogy miért élünk rosszul. S talán ez az ami miatt elmentünk egymás mellett, s nem ugyanazt éreztük és gondoltuk a jelenről, és a jövőről. Ideje szembe nézni a jövővel, és hátra hagyni a múltat

– írta Hajdú.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik