Szórakozás
Budapest, 2016. január 20.
Csákányi Eszter színész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában. A mûsorban Pogány Judit Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas  színmûvésznõ, érdemes mûvész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja munkásságát idézték meg.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Csákányi Eszter abszurdnak tartja Kulka Jánossal való kapcsolatát

24.hu
24.hu

2016. 12. 27. 06:59

Korábban a témában:

A színésznő betegsége miatt, a nyáron kénytelen volt lemondani szerepeit, most pedig részletesen beszélt aról, hogy mi történt vele. Csákányi Eszter nagy műtéten van túl, térdprotézist kapott, amiről Veiszer Alinda műsorában mesélt.

Augusztus 25-én volt egy nagy műtétem. Gyakorlatilag egy milliméternyire sem tudtam megemelni a lábam. Elindult egy másik szakasza az életemnek, amit tényleg csak akkor tapasztal meg az ember, ha belekerül

– beszélt a nehézségekről a színésznő, akinek újra kellett tanulnia, hogyan használja a lábát. Ez pedig egy újabb közös pont volt az ő és kollégája, Kulka János életében.

Meglátogatott a kórházban, és ez nagyon nagy történet volt, amikor János engem meglátogat a kórházban. Ezen nagyon sokat nevettünk, hogy most mind a ketten itt vagyunk a kórházban. Ennek a jó barátságnak tényleg van egy olyan abszurd vonulata, hogy mi együtt kaptunk Érdemes Művész díjat, együtt kaptunk Kossuth-díjat és most Jánossal történt ez a baleset, ami után most nagyon jó úton van a gyógyuláshoz

– idézte a Blikk Csákányi szavait.

MTI Fotó: Illyés Tibor
MTI Fotó: Illyés Tibor
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.