Szórakozás

Hálás lehet kollégáinak Gönczi Gábor a karácsonyi munka miatt

November közepén született meg Gönczi Gábor első gyermeke, Áron. A TV2 híradósának a mostani az első karácsonya, amit a babával tölthet, amit ki is szeretett volna használni. A boldog, büszke édesapa az ünnepek előtt még a kollégáival is komoly szervezkedésbe kezdett, hogy legyen ideje nyugodtan, családi körben készülni a szentestére.

“Utolsó napra már vettem ki szabadnapot, hiszen Marsi Anikóval ügyesen felosztottuk. Először én voltam két napot egyedül, amíg ő készült a karácsonyra, utána ő vezette helyettem a műsort, hogy már itthon lehessek Áronnal. De Pachman Péter és Éva is nagyon sokat segítettek, hiszen mindenki átérzi azt, hogy milyen, amikor egy kisbabával készülünk az ünnepekre. Ezért nagyon hálás vagyok a műsorvezető kollégáimnak, tőlük minden segítséget megkaptam”

– mondta a Borsnak Gönczi, akinek családja ráadásul egy újabb kisbaba érkezésének is örülhet most.

“Áron most már több mint 5 hetes, de még mindig csak gyönyörködöm benne. Persze az, hogy ő is megérkezett hozzánk, átírta az egész karácsonyunkat, és nem csak a mi közös ünnepünket Ildivel, hanem az egész családét is. Ráadásul a nemsokára érkezik még egy gyermek is hozzánk, egy kislány, mert Ildi testvére is várandós. Hamarosan megszületik nála is a baba, szóval van egy újszülöttünk és egy nagy pocakos kismamánk is. Azt hiszem ennél szebb dolgot el sem lehetne képzelni!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik