Szórakozás

Erotikus élményre vágyik Varga Viktor

Varga Viktor (Array)
Varga Viktor (Array)

Néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy milyen vágyak szerepelnek Magyarország bakancslistáján. Listát a celebek is írnak: Varga Viktor például szeretne sokat utazni, örömmel énekelne a híres New York-i Carnegie Hall-ban, sőt egy pikáns tétel is szerepel a bakancslistáján.

“Szerencsésnek mondhatom magam, mert fiatal korom ellenére sokkal több dolgot éltem át mint egy átlagos ember. De azért még így is vannak teendők bőven a bakancslistámon! Szeretnék ejtőernyőzni és siklóernyőzni, ami talán már a nyáron megvalósul, mert beiratkoztam egy tanfolyamra. Nagyon szívesen eltöltenék néhány hónapot Peruban, őslakosokkal éldegélnék, hogy merítsek a kultúrájukból és megismerjem őket. Zenei téren a legnagyobb vágyam, hogy egyszer a Carnegie Hall-ban lépjek fel a zenekarommal. Illetve egy nagy erotikus vágyálmom is van: még az életben egyszer mindenképpen szeretnék szeretkezni életem szerelmével az egyik ázsiai esőerdő közepén, ahol csak az érintetlen természet vesz minket körbe”

– mondta a 9 milliós tartalékát kockáztató Viktor, aki nincs egyedül az erotikus vágyakkal.

A Meglepkék.hu felméréséből kiderül, hogy számottevő azoknak a száma akiknek a titkos vágya valamilyen erotikus élmény. Sokan hazánkat szeretnék jobban bebarangolni, míg mások civilizációtól elzárt helyekre vágynak eljutni, néhányan pedig űrutazásról álmodnak. Népszerű még a különleges élmények átélése is. A válaszadók 43%-aszeretne élete során legalább egyszer valami rendkívülit átélni. Például ejtőernyőzni, vadvízen evezni, búvárkodni, delfinekkel úszni vagy tengerparton lovagolni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik