Szórakozás

Két nappal műtétje után újra dolgozik Váczi Gergő a TV2 Tényekben

A szerdán még térdműtétje előtt, a kórházból szelfiző Váczi Gergő ma újra munkába áll a Tények stúdiójában. Bár a TV2 műsorvezetőjének még pihennie kellene, ő maga döntött úgy, hogy nem borítja fel kollégái ünnepi beosztását, s inkább bevállalja a korai munkát.

“Régóta rosszalkodott már a térdem, néhány hónapja egy hétvégére annyira megfájdult, hogy csak sántítva tudtam közlekedni. Megvizsgálták mindenféle műszerrel, és kiderült, porcleválásom van, nem halogathatom tovább a műtétet. Mindenkképpen szerettem volna még december közepén túl lenni rajta, februárban ugyanis síelni készülünk a lányokkal. A kiírt dátum előtt azonban komolyan megsérültem, nekidőltem a forró kályhacsőnek, a másodfokú égési sérülések miatt pedig halasztani kellett a műtétet. A gyulladásban lévő test miatt veszélyes az altatás, nem is beszélve arról, hogy a harminccentis sérülés nem volt behegesedve, ami pedig fertőzésveszélyes, és nem szabad bemenni vele egy steril műtőbe”

– mondta a Blikknek Gergő, aki már belenyugodott abba, hogy ebből bizony január előtt nem lesz operáció, amikor egyszer csak hívta az orvosa, hogy lett egy szabad időpontja. Műtéte végül komplikáció nélkül lezajlott, így aznap már haza is mehetett. Illetve biceghetett, egyelőre ugyanis csak mankó segítségével tud járni, és a teljes gyógyulásig is még legalább négy hete van hátra. Igaz, pénteken már a munkába is visszaáll.

“Úgy készült el az ünnepi beosztás, hogy engem januárban műtenek, ezért az előrehozott operáció miatt nem akartam összekavarni semmit. A stúdióban úgyis ülök, a szerkesztőségben pedig majd felpolcolom a lábam!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik