Szórakozás

Zalatnay Sarolta már csak a Kossuth-díjra vágyik

24.hu
24.hu

2016. 12. 20. 18:00

Korábban a témában:

Én nem a gazdag réteg énekesnője vagyok. Ez nem rossz értelemben, mert nagyon sok jómódú és gazdag barátom, meg ismerősöm van. Hanem az utca emberéé, a szerencsétlenebbeké, a szegényebbeké, az idősebbeké… ez valószínű, hogy bentről jön, és valami olyat éreznek abban, ahogy beszélgetek vagy ahogy énekelek, ami számukra jó”

– mesélte a Story Extra kamerái előtt Zalatnay Sarolta, aki elmondta, rendszeresen szembesül az emberek szeretetével, és Sok örömet kap, de szerez is karitatív tevékenységeivel.

Az énekesnő a múlt héten töltötte be 69. évét, így egy kis számadást készített az elmúlt éveiről, benne a közelmúlt eseményeivel; lánya külföldre költözésével és coming outjával, valamint régi szerelme felbukkanásávalCini így azt mondja, minden rendben van jelenleg: a hangja megvan, hívják fellépni, lánya boldog, nem is kívánhatna ennél többet. Egy nagyon nagy vágya azonban még mindig van; be is vallotta, mi az.

 Hogy jövőre kapjak Kossuth díjat!”

– jött zavarba Zalatnay, akinek a Kossuth-díj bizottság be is fogadta jelölését, mivel több ezer ajánlás érkezett Ciniért, akinek fő támogatója Omega együttes és a Magyar Értékmentők közössége volt. 

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.