Szórakozás

Gelencsér Tímea nem csalódott a világversenyen elért helyezése miatt

Persze nincs is miért elkeserednie, hiszen a 2016-os Magyarország Szépe a Top20-ba került a vasárnap este Washingtonban megrendezett Miss World világversenyen. Sarka Kata nem fogadta kitörő örömmel a végeredményt, hiszen legjobbak közé jósolt szépségkirálynőjét szebbnek tartja a megválasztott udvarhölgyeknél.

Gelencsér Tímea azonban egyáltalán nem keseredett el, de azt nem tudja, alversenyeken elért jó eredményei, és az előzetes vélemények ellenére végül miért maradt le a dobogóról.

Erre nem tudom a választ, a zsűrit kellene megkérdezni. A legjobb húsznak is nagyon örültem, jó érzés volt, mikor kimondták a nevem. Azt most még nem tudom megmondani, hogy mennyire segíti ez a karrieremet, de az biztos, hogy a továbbiakban is keményen fogok dolgozni”

– mondta el a 24.hu-nak az idei Miss World Hungary, aki elárulta, sűrű hetei után nem fog unatkozni a következő időszakban sem; sőt, megtudhattuk azt is, van-e jelenleg férfi a szépségkirálynő életében.

Szerencsére rengeteg fotózásra hívtak, több jótékonysági eseményen részt veszek majd. Ahogy elnézem, dolgos január lesz szerencsére. Egyedülálló vagyok, és most nem is a párkeresés az első a fontossági listámon.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik