Szórakozás

ByeAlex: Lehordtak mindenféle mocsok sz**nak

Szombaton este véget ért az idei X-Faktor, s ezzel nem csak a győztes Opitz Barbara, hanem a tapasztalt Tóth Gabi mellé érkezett három új mentor, Puskás Peti, Gáspár Laci és ByeAlex is fellélegezhetett.

Talán még mindenki emlékszik, hogy nyáron az új mentorok bejelentésénél ByeAlex neve rázta meg a legjobban az embereket, kapott hideget-meleget (inkább a hideget), sőt Alex szerint is kockázatot vállalt vele az RTL Klub.

Az énekes a műsor végeztével Facebook-oldalán mondott köszönetet minden jóért, ami idén történt vele, valamint a fanyalgóknak is üzent.

“FÚ… ez a 2016os év nekem karrierben igen erős volt.Sokszor azt érzem, hogy nem érdemlem meg… és ez talán így is van: meg ugyan nem érdemlem, de kiérdemeltem azt hiszem.
Emlékszem, amikor az elején mindenki ellenem volt, lehordtak mindenféle mocsok sz#rnak, mert megnyertem a DALT, meg voltam a vízión… Hogy szar énekes vagyok, hogy a f#szba’ nézek ki(?), milyen rossz a dalom…
Hogy voltak klubok, ahol nem léphettem fel, mert azt mondták, hogy tv-s arc vagyok, és azokra csak idősek meg gyerekek kíváncsiak…
Aztán, egyszer csak, kezdjük megtölteni a klubokat (a ByeAlex és a Slepp), milliós, tízmilliós nézettségeket csinálunk (ez a te érdemed is Lotfi Begi)… és aztán, ott ülök az X faktor mentorpultjában, amit ugyan lehet pocsolni, hogy mekkora sz@r, meg kit érdekel; de mégis ennek az országnak a legnézettebb tehetségkutató műsora 2016-ban, és olyan számokat produkál, amit marha nehéz abban a világban, ahol már a hortobágyi pusztán is van WIFI…
Én büszke vagyok rá. Erre a műsorra. Ha épp pereg majd a filmem, amikor majd elpusztulok, az X benne lesz, mert én szerettem, élmény volt!”

– posztolta Alex, aki az utolsó X-Faktor adás után arra a kérdésre is válaszolt, hogy vállalná-e újra a mentor szerepet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik