Szórakozás

Sarka Kata a gyerekét választotta a munka helyett

(Ex)Hajdúné szépségkirálynője, Gelencsér Tímea vasárnap este döntőzik a Miss World világversenyén, Washingtonban, ám legnagyobb támogatója nem lesz mellette. Habár Sarka Kata nagyon bízik a lányban, sőt úgy gondolja, akár arra is lehet esélye, hogy őt válasszák a világ legszebb lányának – túlszárnyalva ezzel Kulcsár Edina két évvel ezelőtti második helyezését – mégsem utazozz ki hozzá Amerikába.

Sarka a közösségi oldalán osztotta meg, hogy sajnálatos módon választania kellett a munkája és a családja között, ő pedig az utóbbi mellett döntött. Kislányának, Noncsinak ugyanis tánc fellépése volt, amit nem szeretett volna kihagyni.

Borzasztóan sajnálom, hogy nem tudok ott lenni holnap Timi versenyén, de Noncsinak élete első fellépése volt és szeptember óta erre a napra készül… Sajnos választanom kellett a munkám és a család között, és nyilván nem gondolkodtam sokat! Timi mellett ott van a legjobb barátnője, az édesanyja, és a Magyarorszàg Szépe KFT másik tulajdonosa, az üzlettársam! Lélekben pedig ott vagyok vele minden pillanatban, és remélem Ti is!

– írta Kata.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik