Szórakozás

Szextárskeresőn próbálkozik Varga Viktor

Varga Viktor (Array)
Varga Viktor (Array)

Varga Viktor öt hónapja szakított barátnőjével, Cinthya Dictatorral. A fiatalok hosszú évekig alkottak egy párt, ám kapcsolatuk igen viharos volt, többször szakítottak, s ilyenkor bizony másokkal ismerkedtek, randevúztak is. A 9 milliós tartalékát kockáztató Viktor elárulta, hogy az egyik ilyen szakítás alkalmával töltötte le azt a bizonyos szextárskeresős telefonos alkalmazást, amelyet már volt, hogy törölt, ám most ismét aktív rajta.

“Két éve, amikor éppen szingli voltam, akkor letöltöttem, és sokat is használtam. Sok lánnyal leveleztem, találkozgattam, sőt, egy csodás modellel fél évig együtt is jártam, nagy szerelem volt. Öt hónapja vagyok ismét szingli, és újra letöltöttem a telefonomra, de már nem használom annyit. Éjjel, vagy hajnalban amikor lefekszem, akkor szoktam pörgetni, de már nem köt le. A rajongókkal sem itt akarok ismerkedni vagy beszélgetni, persze ha nagyon szép nőt látok, akkor jobbra húzom a profilját, vagyis a tetszésemet fejezem ki. Az üzengetéseket amúgy is időpocsékolásnak gondolom, élőben derül ki, hogy van-e kémia két ember között”

– mondta a Blikknek Viktor, aki hozzátette: most elég rossz lelki állapotban van, így nem biztos, hogy készen áll most egy kapcsolatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik