Szórakozás

Címlapra került Csobot Adél és Istenes Bence karácsonyi fotója

A Meglepetés magazin legfrissebb ünnepi duplaszámának címlapján Csobot Adél és Istenes Bence enged bepillantást karácsonyuk, és családi életük kulisszái mögé. Az énekesnő és a műsorvezető egy különleges fotózáson vett részt.

Bársony Bence fotója inspirálta a karácsonyi címlapot, amire még Instagramon bukkantam rá egy éve. Eszembe jutott ez a vicces kép és elküldtem a Meglepetés szerkesztőségének. Szerencsére nagyon tetszett nekik az ötlet, azonnal belementek.

Azért is szerettük különösen ezt a munkát, mert igazán profi és összeszokott stábbal dolgozhattunk együtt. Azzal a stylisttal, akivel mi szerettünk volna, illetve a saját fodrászunk és sminkesünk foglalkozott velünk. Mindenki ismerte egymást, pontosan tudták, hogy mit szeretünk, milyen ruhákat vennénk fel szívesen”

– mesélte Istenes Bence, de a fotósorozathoz készített páros interjúban az első családi karácsonyról, a szülővé válásról, a kis Nátán mindennapjairól, illetve a gyermeknevelés nehézségeiről is vallanak, sőt jövőbeli komoly terveikről is beszámolnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik