Szórakozás

Geszti Péter úgy érzi, nem kívánatos személy a köztévénél

Újabb név kerülhetett fel arra a bizonyos nem létező listára, amelyen többek közt Koncz ZsuzsaKulka János és Kovács Patrícia neve is szerepelhet a közmédiánál. Geszti Péter ugyanis úgy érzi, az állami tévében és rádióban a nevét sem említik meg, legyen szó pedig bármilyen témáról vele kapcsolatban.

Minderről az X-Faktorban is újra feltűnő médiaszemélyiség először Veiszer Alinda Hír TV-s műsorában beszélt, de a Borsnak is kifejette ezzel kapcsolatos meglátásait.

Nem hívnak, és ez nyilvánvalóan feltűnik. Nem csak közéleti okokat látok emögött, ha mondhatjuk, az RTL Klub arca vagyok, négy évig voltam az X-Faktor mentora, idén pedig a Kicsi Óriá­sokban zsűriztem. Régen persze a kereskedelmi tévék arcai szerepelhettek a közmédiában. Nem vagyok emiatt sértett, igazából nem is érdekel. Nem hiányzik, hogy a köztévében szerepeljek, már csak annak okán sem, mert nem nézik”

– mondta el a lapnak Geszti, aki azt azért nagyon furcsállja, hogy még a nagysikerű Pál utcai fiúk musical kapcsán sem kereste meg az MTVA egyetlen kulturális műsora sem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik