Szórakozás

Bebe korábbi súlyos autóbalesete miatt nem adja át a volánt

Bebe (bebe)
Bebe (bebe)

Bebe nem bízik senkiben, csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Szörnyű emlékei vannak arról, amikor sofőr vitte őket. Egy súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, és egy évébe került ez az eset.

“Az egyetemen a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedtem, és a gólyabált mi szerveztük. November volt, és nagy hó esett le. Másnap egy projektort kellett visszavinnünk, amikor a jeges úton megcsúsztunk, és megtörtént a baj. Telibe vertünk egy kamiont. Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem”

– mesélte az éppen válófélben lévő Bebe, aki már óvatos a vezetést illetően, és szereti, ha ő maga ülhet a kormány mögött.

“Én vezetek, amikor fellépésekre megyünk. Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban: aki pedig Fitos László, jóbarátom és egyben menedzserem is. Ha lehet, akkor én vezetek. Ráadásul szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek.”

Fotó: SportVerda
Fotó: SportVerda

Az énekes a SportVerda című autós műsor vendégeként elmondta: a lehető legbiztonságosabban vezet.

“Nem megyek bele olyan előzésbe, ahol látom, hogy nem jönne össze. Az ember általában az utakon a sebességet alá-, a távolságot pedig fölé becsüli, és ebből vannak a nagy karambolok. Nem feltétlen magamra figyelek, hanem inkább másokra, illetve hogy mi fog történni. Ha látok magam előtt egy embert, aki annyira nem figyel, vagy telefonál, akkor igyekszem gyorsan elhagyni azt a járművet. Sokat voltam vezetéstechnikai pályán, amit mindenkinek ajánlanék. (…) Amit Tordai István műsorban vezettem, nagyon meglepett, a várakozásaimat felül múlta. A mai sportautók nem tetszenek, nem látok bennük anyagot, csak műanyag az egész. Az amerikai autókat szeretem, gyermekkori álmom, hogy egyszer legyen egy oldtimerem. Fel is vettem a kapcsolatot az államokban egy emberrel, aki ezeket az autókat készíti megrendelésre, de ahhoz még néhány koncertet le kell nyomnom. Magyarországon már van belőle egy, hétköznapi használatra venném, de természetesen nem azzal járnék fellépni, inkább a saját kedvtelés céljából.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik