Szórakozás

VV8: Eldőlt, hogy ki lesz Dávid ellenfele az utolsó párbajon

Már tényleg csak néhány nap és eldől, hogy ki az, aki mindent visz a Való Világ powered by Big Brother játékában. A vasárnapi fináléig azonban még elég sok minden fog történni a top5-ös mezőnnyel.

A legutóbbi párbaj után, – amelyről Gina tért vissza győztesen – hétfőn meg is tartották az újabb és egyben legutolsó kiválasztást. Soma és Krisztián, valamint Vivi és Dávid egymásra tették a jeleiket, így végül Gina szavazata döntött, aminek értelmében Dávidra került a zöld kendő. A többszörös párbajgyőztes srác szerda este aztán megnevezte ellenfelét. Nagy meglepetést nem okozott: Vivinek nyújtotta át a kék kendőt, így

a VV8 utolsó párbaján Dávid és Vivien csapnak majd össze a nézők szavazataiért.

A fináléban csak hárman állhatnak majd

A kihívás után, Istenes Bence azt is elárulta, – csak a nézőknek, a villalakók egyelőre semmit sem tudnak erről – hogy a péntek esti párbaj után elindítanak egy szavazást az applikáción keresztül, hogy kiderüljön a top4-ből ki a legnépszerűtlenebb játékos. Neki ugyanis már szombaton, a döntő előtt el kell hagynia a villát. Így alakul ki tehát a top3, akik közül aztán vasárnap a győztest is kihirdetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik