Szórakozás

Peller Anna egy hónapig nem evett

A színésznő gyerekkorában mindig a túlsúllyal küzdött. Középsikolásként megunta osztálytársai gúnyolódását, ezért elhatározta, hogy lefogy. Ehhez azonban elég drasztikus módszert választott.

Azt akartam, hogy látványos legyen a változás, hogy mindenki csak bámuljon. Ezért egy hónapig konkrétan nem ettem, csak ittam. A vége felé is csak egy-két paprikát. A szüleimnek természetesen semmit nem mondtam erről, mindig hazudtam valamit, hogy már ettem, vagy hogy felviszem a szobámba az ételt, mert tanulnom kell. Aztán persze kidobtam. Annyira elszánt voltam, hogy az agyam is kikapcsolt, egyáltalán nem éreztem éhséget

– mesélte a Borsnak Peller Anna, aki a koplalással 30 kilótól szabadult meg, ám súlyos következményei lettek a dolognak.

Valóban látványos volt a változás, csak nem érte meg. Egy nap, amikor Mariannal mentünk be az iskolába, és szálltunk le a buszról, egyszerűen összeestem. Szédültem, összevissza vert a szívem. Mentőt hívtak hozzám. Annyira megijedtem, hogy felhagytam a koplalással. Két hónap alatt vissza is híztam a súlyomat. Azóta sem koplalok, ha akarnék, sem tudnék, ugyanis úgynevezett aurás migrén gyötör, ha megvonom magamtól a szénhidrátot. Nem látok, szédülök, a szervezetem így emlékeztet. Nem tehetem meg sem a kislányommal, sem a színházzal, hogy rosszul leszek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik