Szórakozás

Két Spice Girl is meztelenre vetkőzött, de az egyikből nagy balhé lett

spice-girls (spice girls 2012)
spice-girls (spice girls 2012)

A 90-es évek legsikeresebb lánycsapata volt a Spice Girls, de a tagjairól mostanában is elég gyakran hallunk. Már csak azért is, mert hárman közülük újra összeálltak GEM néven, sőt már első dalukat is elkészítették.

Az egyikük Melanie Brown, azaz Mel B pedig le is vetkőzött nemrég. A 41 éves háromgyerekes anyuka elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a bőrében és elég magabiztos ahhoz, hogy megmutassa magát. Rajongóinak is azt üzente, hogy legyenek elégedettek önmagukkal és testükkel.

Az egykori Spice Girls másik Melanie-ja, Mel C szintén megosztott magáról egy bugyis képet, ő azonban elég nagy felháborodást váltott ki mindezzel. Na, nem azért, mert a követőinek nem tetszett a látvány, hanem egy korábbi nyilatkozata miatt. Sporty Spice ugyanis a brit X-Faktor egyik lánycsapatáról, a Little Mixről azt mondta, hogy habár nagyon kedveli őket és egytől egyig jó énekesnőnek tartja a lányokat, szerinte túl provokatívan öltözködnek, megjelenésükben pedig túl sok a magamutogatás és szexualitás.

Who’s ready for round 2? Another #ShoutOutToMyExStreamingPARTY! We’ve GOT this guys 🙌 6PM GMT smarturl.it/SOTMESp

Little Mix (@littlemix) által közzétett fénykép, 2016. Nov 9., 08:03 PST

Mel C napokkal ezek után osztotta meg magáról a szinte meztelen képet, ami egy korábbi fotózáson készült, a kommentelők pedig álszentnek kiáltották ki és azt ecsetelték, hogy biztosan kapuzárási pánikban szenved.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik