Szórakozás

Bochkorék új női kollégát kaptak, miután megalázták az előzőt

Az Önindító csapata már régóta keresi Bochkor Gábor és István Dániel mellé a megfelelő női hangot, hiszen Pordán Petra már 10 hónapja távozott a rádiótól. Ideiglenesen Bella Gabriella vette át a helyét, ám ő nem bírta kollégái állandó beszólogatásait. Múlt csütörtökön annyira felháborodott Bochkorék viselkedésén, hogy élő adásban hagyta ott őket.

A megalázott Bella mellett még Friderikusz Sándor is kiállt, aki végül kierőszakolt egy nem túl őszinte bocsánatkérést Bochkorból. Utóbbi azonban továbbra sem érzi úgy, hogy bármi rosszat tett volna azzal, hogy sorozatosan férfinak nevezte kolléganőjét és megsértette az önérzetét.

A kirohanás után Bella Gabriella már pénteken sem ült mikrofon mögé, ezentúl már csak a háttérben dolgozik. Hétfő reggel azonban új női munkatárs érkezett, Kiss Márta személyében, aki azt mondja, bírni fogja a fiúk stílusát.

Mindig örömmel jövök, ha az Önindító adásába hívnak, Danival régóta barátok vagyunk, és sokat jelent nekem, hogy Bo­csi is szeret velem dolgozni. Hármunk között jól működik a ké­mia, és rólam lepattannak a fiúk csipkelődései, ami talán annak is köszönhető, hogy Danival régóta nagyon jó a kapcsolatunk. Mindenesetre ez a pár nap csupán ‘kísérleti’ adás, egyelőre csak a fiúk hívtak, de ahhoz hogy véglegesen Önindító-tag legyek, sok mindent kell még mérlegelni

– mondta el a Borsnak Kiss.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik