Szórakozás

X-Faktor: Gáspár Laci mentoráltja esett ki

Szombaton már csak öt versenyző állt színpadra az X-FaktorbanGorbunov Dmitrij, Mata Ricsi, Opitz Barbi, Fejes Szandra és a Ham ko Ham két-két dallal készültek, egy magyar és egy idegennyelvű produkciót adtak elő.

Az adás első fellépője a már háromszor kiesés szélére került Fejes Szandra volt. A színésznő először egy nagyon ütős Aretha Franklin dalt adott elő, amivel gégegyulladása ellenére viszonylag jó értékelést tudott kicsikarni a zsűritől. Szandra második dala viszont sokkal rosszabbul sikerült, Tóth Gabi és Gáspár Laci komoly vitába is szálltak miatta. Többek egyhangú véleménye szerint nagyon gyenge volt, talán rosszat tettek neki a korábbi párbajozások.

A szülinapos Opitz Barbara elsőként a Republic Erdő közepében című dalát adta elő, a produkció a zsűritagokat is meghatotta, másodjára a Spectrum című számmal pörgette fel a hangulatot, ami legfőképp Tóth Gabi tetszését nyerte el.

Mata Ricsi a Can’t Feel My Face című számmal ismét bebizonyította, hogy igazi popsztár alkat, de komoly fejmosást kapott a mentoroktól a hamis hangok miatt. Második előadása valamivel jobban sikerült, de az biztos, hogy nem ezen a szombaton volt a legjobb.

ByeAlex utolsó versenyben maradt zenekara, a Ham ko Ham viszont eddigi egyik legjobb teljesítményét nyújtotta első és második dalával is. Az Emánuel című szám után a mentorok állva tapsoltak nekik, berohantak hozzájuk a színpadra gratulálni, ahogyan az eredeti előadó, Gergely Róbert is tette.

A nemrégiben 4 év után szakított Gorbunov Dmitrij elsőként pink zakóban csapott bulit az Uptown Funk című dallal, második dalával pedig érzelmes oldalát mutatta meg egy zongora mellett, most először magyarul énekelve.

A nézők által legkevesebb szavazatot kapott két énekes, Gorbunov Dmitrij és Fejes Szandra párbajozni kényszerült. Közülük a mentorok választottak kiesőt.
A kevesebb szavazatot Fejes Szandra kapta, így neki kellett búcsúznia a versenytől. Már negyedszerre párbajozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik