Szórakozás

Kocsis Korinna Európa 1. és a világ 5. legszebb nője

Kocsis Korinna (Kocsis Korinna)
Kocsis Korinna (Kocsis Korinna)

Kocsis Korinna péntek este szép eredményt ért el a Miss Supranational 2016 világversenyen. A jákfai gyönyörű magyar lány a 71 induló közül elnyerte az Európa legszebbjének járó díjat, valamint világviszonylatban az 5. helyet – India, Venezuela, Suriname és Sri Lanka után.

„Fantasztikusan éreztem magam a Lengyelországban és Szlovákiában töltött két hét alatt, és a döntőn is. Úgy érzem, kihoztam magamból a maximumot, semmit sem tudtam volna jobban csinálni, folyamatosan legalább 120%-on teljesítettem. Nem akartam latolgatni az esélyeimet, mert úgy, mint tavaly, idén is voltak nagy meglepetések; néhány abszolút esélyesnek hitt lány még a legszebb 25-be sem került be. Ugyan szerettem volna történelmet írni, s az első magyar világszépe lenni, de így is nagyon boldog vagyok, hiszen Európa 1. és a világ 5. legszebb hölgye lettem”

– mesélte Kocsis Korinna közvetlenül a verseny után.

Fotó: KékEzüst Kommunikáció
Fotó: KékEzüst Kommunikáció

A magyar szépség igazán örülhet, hiszen a Miss Supranational-nek köszönhetően már több felkérést kapott, és komoly szponzorok jelezték, hogy szeretnének vele dolgozni.

A 26 éves Korinna egyébként már korán felhívta magára a figyelmet, hiszen alig volt 19 éves, amikor 2008-ban részt vett a Nyugat Királynője szépségversenyen. 2009-ben ő lett Miss Earth Hungary, a világversenyen bejutott Miss Bikini finalisták közé, közönségszavazáson második helyen végzett. 2013-ban pedig a Szépségkirálynő választáson a közönségdíjat kapta meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik