Szórakozás

Kiss Ramóna szereti az extravagáns dolgokat

Ahogy azt már megírtuk, szexi címlapfotózáson vett részt Kiss Ramóna, a Barátok közt Zsófija. A színésznő nemcsak a ruhákban szereti az extrém stílust, de úgy látszik, a nem mindennapi körülményeket is kedveli; főleg ha egy jó fotósorozatról van szó.

Azért is vállaltam be ezt így, mert szerintem magának a képek a hangulata nagyon vagány, nagyon bevállalós, megőrült nőszemélyt fog majd bemutatni. Az, hogy az extrém külső, vagy haj- és sminkviselet kinek áll jól, ez nyilván egy szubjektív dolog. Én nagyon jól érzem magam ezzel a hajjal és sminkkel. Én szeretem ezeket az extravagáns dolgokat. Hogy ez honnan fakad, ezt nem tudom, talán a szüleimet kéne megkérdezni, hogy így születtem-e, de az tény és való, hogy ami megőrüléssel kapcsolatos, az nálam nyerő”

– mondta el a Story Extra kamerái előtt Ramóna, aki a mindössze 8 fokban is vállalta a lenge öltözetben való fotózást.

“Azért nem műteremben fotózunk, mert Borzi Vivivel készítjük el ezt a fotósorozatot és Vivi azt találta ki, hogy legyen ez egy elhagyatott gyárépület, és lógjak a korlátokon és hajoljak ki az ablakon, és legyen ez egy picit ilyen szenvedős, drámai képsorozat. Hát mondjuk most még istenes, mert van rajtam egy jó kis kabát, de a többi szettől már lengébben fogok felöltözni” – hallható a színésznőtől az alábbi videóban, amelyben az említett lenge szettekből is kaphatunk egy kis ízelítőt.

Olvasói sztorik