Szórakozás

Színházba hívta Sarka Katát Pintér Tibor barátnője

Nehéz volt elkerülni az elmúlt napokban az utóbbi idők egyik legviccesebb celebek közti balhéját, ami a ma reggeli Mokkában újabb fejezetéhez érkezett. Aki valahogy mégis kimaradt volna, annak összefoglaljuk röviden a történéseket.

Pintér Tibor és új barátnője, Ács Beatrix volt a vendég múlt héten a TV2 stúdiójában, ahol egy félreértett kérdésből adódóan a modell exével való megismerkedéséről kezdett beszélni, miközben mellette ült mostani párja; a műsorvezetők pedig tátott szájjal hallgatták a beszámolót. A viccesre sikerült riport aztán önálló életre kelt, és megosztotta többek közt Sarka Kata is, aki nagyon jól szórakozott a kínos bakin. Pintér Tibor és szerelme persze nem nevettek hatalmasat, sőt kimondottan rosszul esett nekik a celebfeleség kritikája, ahogy erről a 24.hu-nak adott interjúban is beszéltek.

Ács Beatrix kedd reggel aztán Czippán Anettnek és Pachmann Péternek mesélt újra a konfliktusról, de ezúttal hozzátéve azt is, szeretné meghívni Sarka Katát és két gyermekét egy decemberi színházi előadásra, és reméli, hogy pár percet tudnak majd ott beszélgetni is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik