Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: 38 évesen felvállalható, hogy szükség volt egy kis tuningra

A TV2 műsorvezetője a napokban Facebook-oldalán adta hírül, hogy átesett egy kisebb szépészeti beavatkozáson, amellyel a szeme alatti részt tették feszesebbé.

Demcsák Zsuzsa a Borsnak azt is elárulta, miért érezte úgy, szükséges egy komolyabb korrekció az arcán.

“Tizenkét éve kelek fel a hajnalok hajnalán, és a munkám miatt szinte állandóan smink­ben vagyok, nem csoda hát, hogy a bőröm egyre kevésbé tolerálja ezt az extrém igénybevételt. Úgy érzem, hogy be­szélni kell arról, hogy az ember bőréhez hozzányúlt egy szépészeti szakember. Nincs értelme ugyanis letagadni. Mi, akik fo­lyamatosan az érdeklődés középpontjában vagyunk, elég, ha egyszer letagadunk egy ilyet, aztán máris jönnek a paparazzo fotók, a lebuktató képek… szerintem senkinek sincs szüksége erre.

Az ember 38 évesen igenis felvállalhatja, hogy szükség volt egy kis tuningra. Elég volt egy kis hialuronsav-feltöltés, és máris eltűntek a karikák, amik egyébként genetikai örökségi és a kialvatlanság eredménye. Az előbbi azért, mert az édesapámnak és a nagyapámnak is pont ilyen van a szemük alatt” – mondta el a tévés, aki egyébként smink nélkül eddig is több évet letagadhatott volna valós életkorából.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik