Szórakozás

Ada újra az RTL-nél dolgozik

Ada (Array)
Ada (Array)

Az egykori Reflektor műsorvezetője ezúttal nem a képernyőn lesz látható, hanem a tavasszal induló Házasság első látásra című párkereső show egyik szerkesztőjeként kapott munkát.

“Másfél hónapja kezdtünk, a szereplők kiválasztásában veszek részt. Érdekes munka, férfiakat és nőket faggatunk, elemzünk tudományos módszerekkel, hogy végül megtaláljuk nekik a legmegfelelőbb párt. (…) Nem tudom, hogy szeretnék-e műsort vezetni még, nem szoktam olyasmin gondolkozni, hogy milyen jó lenne, ha valami egészen más történne velem, mint ami most van. Mindig csak másra és másra vágyni nem jó, és egyébként sem akartam soha mindenáron képernyőn lenni” – mondta el a Borsnak Ada, aki azt is elárulta, hogy élte meg, amikor körülbelül egy évvel ezelőtt távoznia kellett a csatornától.

Semmilyen harag nem volt bennem, amikor megszűnt a Reflektor, hiszen ez maximum a tévénézőknek volt újdonság, mi már tudtuk jó előre. Ez egy ilyen szakma, folyamatosan változik a műsorstruktúra. Ezért is kezdtem el annak idején edzőnek tanulni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik