Szórakozás

Egyvalaki közös Jennifer Anistonban és Taylor Swiftben

A 48 éves Andy Cohen itthon kevésbé ismert, az Egyesült Államokban viszont műsorvezetőként igen népszerű. Már több könyvet is írt hírességekről, legújabb, Superficial: More adventures from the Andy Cohen Diaries című művében pedig többek között Taylor Swiftről, Jennifer Anistonról és Oprah Winfrey-ről is mesél.

Cohen az ET-nek nyilatkozott a könyvről, amivel kapcsolatban elmondta az ilyenkor szokásos dumát:

Fél, hogy megharagudnak rá, mert most tényleg nagyon sok mindent elmond a celebekről.

Nézzük, mik ezek a nagy dolgok!

Taylor Swift

Cohen felidézi, hogy a Met-gálán összefutott Swifttel a bárban, aki éppen egy olyan helyet keresett, ahonnan nézheti majd Lady Gaga fellépését. A műsorvezető – különösebb kérés nélkül – talált is neki egyet, történetesen Katy Perry mellett.

Nézd csak, ott van egy Katy mellett

– ajánlotta fel, de csak Swift értetlenkedése után jutott eszébe, hogy a két híresség (részben John Mayer miatt, aki miután szakított Swifttel, Perry-vel is összejött) harcban áll egymással.

Jennifer Aniston

Egy Jóbarátok-reunion buli során Cohen épp a már említett John Mayerrel volt, amikor is feltűntek a sorozat szereplői, ő pedig odament köszönni nekik. Mayer nem csatlakozott hozzá, pedig a 48 éves műsorvezető reménykedett abban, hogy szemtanúja lehet a többször is összejövő és szakító Aniston-Mayer páros újra egymásra találásának.

Oprah Winfrey

Kollégájáról 2015. január 6-tal kapcsolatosan beszél.

Ez volt ugyanis a nap, amikor nemet mondott neki.

Oprah a Where are they now? (magyarul Hol tartanak most?) című műsorába akarta meghívni vendégként, ő viszont visszautasította, mondván szerinte az emberek tudják, hogy hol tart.

Ki az az Andy Cohen?

Andrew Joseph Cohen néven született 1968. június 2-án, a tévézés mellett rádiózással foglalkozik és ő a producere a The Real Housewives franchise-nak. Ő az első nyíltan meleg férfi, akinek késő esti beszélgetős műsora van és többek között, 2010-ben Emmy-díjat kapott, két éve pedig szerepelt Lady Gaga G.U.Y. című videójában is.

Madonna

Cohen nem titkolja, nagy rajongója Madonnának, akinek egy eseményen letérdelt és megcsókolta a gyűrűjét. Ráadásul azt is elmondta, az énekesnőnek sajátos illata van – jelentsen ez bármit is.

Tory Spelling

A több plasztikai műtéten is átesett sorozatszínészről is ír Cohen.

Kinevettem, amiért megégette a karját. Ő utána írt egy emailt, hogy mennyire szomorúan érzi magát – sajnos azóta én is, amiért így viselkedtem

– írja.

Cher

Cher sem maradhat ki a sorból: róla megtudhatjuk, hogy majdnem közös rádióműsora lett Cohennel – a férfi arról is próbálta meggyőzni, hogy akár az otthonából is sugározhatnak, így csak felöltöznie vagy sminkelnie sem kell.

Természetesen a The Real Housewives szereplői is bekerültek a könyvbe

Tanulság?

Soha durvább dolgok ne derüljenek ki rólunk, mint ami a fenti celebekről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik