Szórakozás

Rajongója zaklatta Vásáry Andrét

Vásáry Andrét a Csillag Születikben ismerte meg az ország 2009-ben, azóta számos műsorban szerepelt, legutóbb a TV2 Sztárban Sztár című produkciójában láthatták a nézők átalakulni hétről hétre. A férfi szoprán stabil rajongói táborral rendelkezik, a közösségi oldalakon is jelen van, aminek persze megvan az előnye és a hátránya is.

“Nagyon sok levelet kapok, szerencsére a mocskolódók elkerülnek, aminek nagyon örülök. Kétszer is előfordult azonban, hogy egy-egy rajongó zaklatásba átmenő módon üzengetett nekem. Másfél évvel ezelőtt ki is kellett tiltanom egy személyt az oldalamról, miután a telefonszámomat és a lakcímemet is kinyomozták. Ekkor telefonszámot is váltottam, nagyon kellemetlen volt a szituáció”

– mondta a 24.hu-nak André, akivel hasonló ismétlődött meg nemrég a Sztárban Sztár alatt is.

Fotó: Vásáry André Management
Fotó: Vásáry André Management

“Egy hölgy leveleket küldött, ott volt minden előadásom és koncertem alkalmával a művészbejárónál, követett. Nagyon kedves volt, de szinte megfojtott a szeretetével, a többi kommentelőt is fenyegette, ha rosszat írtak rólam. Elbeszélgettem vele és szépen megkértem, hogy mellőzze ezt a viselkedést, azóta szerencsére már nincs ebből gond”

– tette hozzá Vásáry André, aki nemrégiben a Fiatal Vállalkozók Hetén is beszélt arról, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a közösségi médiás jelenlétnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik