Szórakozás

Zimány Linda élete túl stresszes, mióta ügyvédjelöltként dolgozik

Az ügyvédbojtárként tevékenykedő modell egy ideje már rájött, hogy nem tudja kivonni magát a bulvármédiából, ezért inkább próbálja egyensúlyban tartani a celebséget és újdonsült karrierjét. Zimány Linda korábban arról beszélt, hogy Doktor Szöszitől kapott ihletet ahhoz, hogy jogi pályára lépjen, most pedig azt is elárulta a Fem3 Café adásában, hogy “akasztják a hóhért” alapon választott magának szakirányt, ugyanis személyiségi jogokkal szeretne foglalkozni.

Miután szakmázott néhány percet, és megbeszélte Berki Krisztiánnal, hogy a jövőben bármikor szívesen képviselné őt, az is szóba került, hogy mostanában nagyon stresszes az élete. Mindezt pedig rengeteg sportolással igyekszik levezetni. A kedvence a box, ami sokat segít neki abban, hogy kiengedje a munka okozta feszültséget.

Eddig az egészségmegőrzés miatt sportoltam, most a stresszlevezetésben segít. Minden nap járok sportolni. Ahogy végzek az irodában délután, azonnal az edzőterem felé veszem az irányt. A box nagy szerelem lett most az életemben. Személy nincs, akit magam elé képzelek, inkább belehergelem magam szituációkba, és akkor kijön belőlem a tűz

– nevetgélt Zimány Linda.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik