Szórakozás

Sztárban sztár: megvan az idei győztes

Vasárnap véget ért a TV2 hétvégi húzóműsora, a Sztában sztár negyedik évada. Az utolsó adásban ismét teljes volt a csapat: a 12 szereplő David Guetta ft Zara Larsson: This One’s for You című dalával indította be a show-t, majd visszatértek a kiesett énekesnők egy közös produkció erejéig – Polyák Lilla, Kozma Orsi, Radics Gigi és Király Linda – a Kelly Family megható dalát, az Angelt adjták elő.

A fináléban szólóprodukciókkal és duettekkel is fellépett a négy döntős. Veréb Tamás először Robbie Williamsként vetkőzött alsónadrágra a színpadon, aztán Keresztes Ildikóval énekelt duettet Balázs Fecóként.

Kocsis Tibor apáca show-t rittyentett Whoopi Goldbergként, duettpartnere pedig Kis Grófo volt, akivel remek bulibáróként hozták a mulatásit. Közben az is kiderült, hogy a brutál luxusban élő Grófo tényleg jól énekel, élőben is.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Muri Enikő szólóban Rihanna bőrébe bújt, aztán Tóth Gabiként Csipával adott elő egy produkciót, Nagy Adri pedig előbb Zalatnay Saroltává alakult, majd Betty Love-val énekelt duettet.

A Sztárban sztár utolsó adásában a zsűritagok már nem pontozhattak, csak saját kedvtelésükre értékelték vagy trollkodták szét a produkciókat. A stúdióban ott mosolygott a TV2 tulajdonosának felesége, Vajna Tímea is, aki szépségversenyét promózta az egyik produkció közben.

Fotó: 24.hu
Fotó: 24.hu

Miután mindenkit kétszer is megnéztünk, a nézők szavazatai alapján előbb a negyedik helyezettet hirdették ki, aki Muri Enikő lett.

A három legjobb énekes, Nagy Adri, Veréb Tamás és Kocsis Tibor sorsáról is a tévénézők szavaztak. A harmadik helyezett Nagy Adri, a második pedig Kocsis Tibor lett.
A negyedik évad győztesének Veréb Tamást választották. Gratulálunk!

A Sztárban sztár nagy felfedezettje, a nyertes, Veréb Tamás a csontvázas szobrocska mellé megkapta saját fejének mását, amelyet a maszkmesterek az évad során végig használtak az átalakításához. Tamás 1 millió forintot is kapott, amelyet a KézenFogva Alapítványnak ajánlott fel, hogy a fogyatékkal élő művészeket támogassa.

Az eredményhirdetés előtt egyébként az is kiderült, hogy kik azok a celebek, akik a SuperTV2 legújabb produkciójában a Sztárban Sztár+1 kicsiben szerepelnek majd november 27-től. Íme a névsor: Szandi, Feke Pál, Pál Dénes, Bereczki Zoltán, Koós Réka, Király Linda, Péter Sramek, Dér Heni, Sipos Peti, Tóth Vera

Ajánlott videó

Olvasói sztorik