Szórakozás

Aleska: Sosem lennék kitartott!

Aleska2 (Array)
Aleska2 (Array)

A szeptember óta ezüstérmes légtornász Sáfrány Emese Aleska nem hivatalos hungarikummá vált – legalábbis Kiszel Tünde 2014-es toyboya, Bodzás Szabolcs szociológiai könyve szerint. A kötet borítója szerint a szerző felkérte hazánk nyolc, akár hungarikumnak is nevezhető médiaszereplőjét, hogy az ő szemszögükből mutassa be a magyarországi kereskedelmi médiabirodalmat.

A könyvben nyolc ismert ember szerepel, köztük Aleska is, aki mások mellett az ideális családi kereseti megoszlástól is értekezik a róla szóló részben:

„Azért az az ideális, ha a férfi és a nő keresete közel egyenlő, vagy a férfié a nagyobb. Nem érezném jól magam, ha nekem kéne eltartanom a párom, és nem azért, merthogy nekem kéne dolgoznom, hanem szerintem egy ilyen helyzet egy férfi férfiasságát bántaná. Ugyanakkor én sosem lennék kitartott.”

Bodzás a magánéletről is kérdezte Aleskát, akinek manapság borzalmasan néznek ki a lábai.

„Fontos nekem a magánélet, és szeretem megtartani az egyensúlyt a karrier és a magánélet között. Azt gondolom, hogy nagyon sok olyan dolog van, amit a sajtónak is tiszteletben kell tartania. Ilyen például a család, illetve az intimebb témák, mint például a szexuális magánéletem, vagy ha esetleg a jövőben gyermekeim lesznek, és úgy döntök, hogy őket nem szeretném szerepeltetni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik