Szórakozás

Liptai Claudia ezért nem lehet még Pataki Ádám felesége

Liptai Claudia október végén adott életet második gyermekének, a kis Marcell Ádámnak, akit nemrég a Story magazin címlapján is megmutatott a nagyközönségnek. Mégsem teljes azonban Claudia boldogsága: a büszke papa, Pataki Ádám még nem tudott elválni a feleségétől. A mai napig nem sikerült elválnia a cukrászmesternek és feleségének, pedig egy éve, hogy beadták a válópert – írja a Bors.

A folyamat lassúságát befolyásolta a bíróságok nyári ítélkezési szünete is, de nem csak emiatt nem született még meg a döntés. A lap úgy tudja, hogy az asszony próbálja minden eszközzel lassítani ezt a folyamatot. Egy válóper azért tarthat sokáig, mert nehezen tudnak a felek meg­egyezni az anyagiakról, vagy éppen a gyermekelhelyezésről, de a kiszivárgott hírek szerint itt nem erről van szó, mivel Ádám állítólag úriember módjára akar gondoskodni ikreiről és exéről.

A lapnak nyilatkozó ügyvéd elmondta: ha az egyik fél nem akar elválni, bizony nagyon csúnyán ke­resztbe tud tenni a másiknak, látott már két, három éven át húzódó válópereket is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik