Szórakozás

X-Faktor: Fejes Szandra nem csak az éneklésben bizonyítana

Az RTL Klub tehetségkutatójának 29 éves versenyzője a Story magazinnak adott interjújában beszélt arról, mennyi bántást kapott korábban testsúlya miatt, és elmondta azt is, mekkora önbizalmat adott neki a műsorban való részvétel, ami által talán másoknak is erőt adhat.

“Amióta az eszemet tudom, ilyen vagyok. (…) Soha nem felejtem el a napközis ebédeket; a nagyobb lányok ujjal mutogattak felém és vihogtak. Iszonyatosan fájt. Azok a félmondatok is megviseltek, amelyeket néha itt-ott elkaptam. (…) Nincs olyan diéta, amit ne próbáltam volna ki” – mesélte Fejes Szandra, aki ugyan többször le is fogyott, de aztán újra visszaszaladtak rá a leadott kilók. Most azonban úgy érzi, sikerült helyretennie a súlyával kapcsolatos félelmeit.

Itt az X-Faktorban végre elfogadnak. Soha senki nem mondja, hogy fogyjak pár kilót. A stylisttal úgy próbálunk ruhákat, hogy pontosan látja a testi adottságaimat. Rendre pozitív visszajelzést kapok, és ez nagyon sokat jelent. Önbizalmat adott az X-Faktor, amitől remélem, éneklés közben is jobb leszek, és sok százezer hozzám hasonló nőnek bebizonyíthatom: nem csak darázsderékkal lehet szép egy nő. “

Ajánlott videó

Olvasói sztorik