Szórakozás

Tóth Gabi: Valaki vigyáz ránk, legyen az Allah, Buddha, vagy Isten

Az X-Faktor mentora, Tóth Gabi jövőre Mária Magdolnát alakítja majd Alföldi Róbert PASSIO XXI című zenés drámájában. Az énekesnő korábban is szerepelt már színházi darabokban, de ez lesz élete első komoly színházi szerepe.

“Újabb mérföldkő az életemben, hogy ilyen szereposztásban, ekkora művészek mellett léphetek színpadra. Alföldi Róbert és Rosta Mária megtiszteltek, hogy gondoltak rám Mária Magdolna szerepében, igyekszem méltó lenni a felkéréshez. Én egy olyan lány vagyok, aki mindig minden feladatot megold, de azért biztosan nagyon kemény lesz az elkövetkezendő időszak, amíg színpadra állítjuk a Passio XXI darabot. Robival mint rendezővel még nem dolgoztam együtt, sokan mondták, hogy nehéz lesz, de nem tud megbántani, mert tudom, hogy minden, amit tesz, azért lesz, hogy jobb legyen a darab”

– mondta a 24.hu-nak Tóth Gabi, aki a bibliai darab sajtótájékoztatója után a vallásról is beszélt.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

“Egészséges ősi ösztönösség van bennem a vallást tekintve. Katolikus vagyok, de nem gyakorlom azt a fajta vallást. Hiszek valakiben ott fen, aki vigyáz ránk, legyen az Allah, Buddha, Sai Baba vagy Isten. Teljesen mindegy, mert szerintem mindannyian ugyanarról a személyről beszélünk.”

Alföldi Róbert zenés drámájában Gabi mellett Szabó Kimmel Tamás, Fekete Ernő, László Zsolt, Feke Pál, Pápai Erika és Stohl András is szerepel.

“Érdekes kérdés, hogy ma észrevennénk-e, ha megjönne a megváltó? Mit tennénk, ha valaki segíteni akarna? Engednénk-e, akarnánk-e? Nagyon elgondolkodtató a Passió üzenete, s ebben a modern formában szerintem még érdekesebb lesz mint ezelőtt”

– tette hozzá Stohl András.

Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás
Fotó: 24.hu / Fülöp Dániel Mátyás

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik