Szórakozás

X-Faktor: A kirúgott Kristóf a helyére került Mata Ricsit is meg akarta ütni

Mint ahogyan az ismert, az idei X-Faktor legkülöncebb énekesét, Petics Kristófot már az első élő show előtt kizárták a versenyből, amiért egy alkalommal egy szórakozóhelyen inzultált egy lányt, majd megütött egy férfit. A szőke srácak, aki magát csak cicafiúnak aposztrofálja, nem ez volt az első balhéja. Szobatársai már korábban is panaszkodtak rá, sőt Puskás Peti egy másik mentoráltja, Dmitrij az óminózus estéről is beszámolt.

Egy szórakozóhelyen voltunk, de én egy másik he­lyiségben. Kristófot korábban is láttam már, hogy nem szépen bánik a hölgyekkel, ezért, amikor egy női sikolyt hallottam, egyből arra gondoltam, hogy ő csinált valamit. Odaszaladtam, de Kristóf már nem volt sehol, csak egy vérző fejű férfit láttam. Kristóf után mentem, de bármit mondtam neki, nem akart lehiggadni. Na­gyon sajnálom, ugyanis tehetségesnek tartom, jó barátok is lettünk

– árulta el a Borsnak az ukrán származású énekes.

A napilap ráadásul arról is informálódott, hogy Kristóf már a mentorházban összetűzésbe került Mata Ricsivel, aki most az ő helyét kapta meg. A kizárt versenyző állítólag meg akarta ütni a 15 éves tehetséget egy nézeteltérés után, de a közönségkedvenc fiú higgadt maradt, így végül nem lett botrány.

Fotó: 24.hu/Berecz Valter
Fotó: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik