Szórakozás

Sarka Kata féltékenységből kövér asszisztenst szeretett volna Hajdúnak

Habár a Sarka-Hajdú páros már hónapok óta külön életet él, a régi emlékek folyton felmerülnek. Hajdú Péter például a Frizbi legutóbbi felvételén mesélte el, hogy felesége mit művelt korábban.

Kata egy fejvadász cégen keresztül keresett nekem asszisztenst. Aztán a tudtom nélkül telefonon felhívta a fejvadász cég vezetőjét, és közölte vele, hogy akkor mondaná Peti feltételeit az ideális jelölt kapcsán. ‘Legyen ötven év feletti, szemüveges, kövér, és ne legyen jogosítványa’. Ezt követően hívott fel engem a cég vezetője, és megkérdezte: Péter, tényleg így legyen? Mondtam neki, dehogy­is! Épp ellenkezőleg!

– mesélte nevetve a műsorvezető, aki lelkileg már túltette magát a különváláson.

Végül egy Katával egykorú, korábbi kézilabdás lányt választottak ki közösen. Mindezt az éppen Amerikában pihenő Sarka is megerősítette, majd elmondta a sztorit a saját szemszögéből.

Tényleg jól ismerem a fejvadász cég vezetőjét, és azt gondolom, nem volt alaptalan a félelmem, ezért is emeltem fel a telefont. Végül öt lányt választott ki a cég: Rékával találkoztunk először, és miután elment, mondtam is Petinek, a többieknek már felesleges is jönniük. Réka egy fantasztikus nő, ráadásul gyönyörű, de vele kapcsolatban soha nem merült fel bennem, hogy bármiért is aggódnom kellene a férjem miatt

– nyilatkozta a Borsnak Sarka.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik