Szórakozás

Cserpes Laura újabban Gyurta Dániellel randizgat

A szőke énekesnő szerelmi életéről legutóbb akkor hallhattunk, amikor mindenkit átvert titokzatos új párjával, akiről később kiderült, hogy csak egy reklámfogás volt videoklipje promójához. Előtte pedig Berki Krisztiánnal való kapcsolatától volt hangos a sajtó, amit valószínűleg ő is szeretne már elfelejteni.

Most azonban nagyon úgy tűnik, hogy egy valódi szerelem van kibontakozóban. Cserpes Laura ráadásul nem is akárkivel melegedett össze. Olimpiai bajnok úszónkkal, Gyurta Dániellel ismerkedik. A két fiatal egyelőre nem akar nyilatkozni, a barátoktól azonban kiderült egy-két dolog. Például az, hogy a sportoló ősz elején döntött úgy, hogy elmegy az énekesnő egyik koncertjére, azzal a nem titkolt céllal, hogy jobban megismerhesse. Ez pedig annyira jól sikerült, hogy azóta elválaszthatatlanok – írja a Blikk.

Gyurta október végén a norvégiai Magyar Nagykövetség meghívására Oslóban járt, ahol beszédet is mondott, partnerként pedig Cserpes Laurát vitte magával, aki a közönség soraiban ülve hallgatta.

Fotó: MTI
Fotó: MTI

Ajánlott videó

Olvasói sztorik