Szórakozás

X-Faktor: Puskás Peti azonnal tudta, hogy kit hív vissza Kristóf helyére

Hatalmas indulatokat generált, amikor Puskás Peti a mentorházas produkciók után úgy döntött, hogy magával viszi az élő showba Petics Kristófot, aki már a válogatón kitűnt különc és kezelhetetlen viselkedésével. Hamar kiderült, hogy a mentor rossz döntést hozott, Kristóf ugyanis sorozatos balhéjaival zavarta társait, az i-re pedig az tette fel a pontot, amikor verekedésbe keveredett. Az X-Faktor szerkesztői ezután döntöttek úgy, hogy kizárják a fiút a versenyből.

Az ő helyét azonban pótolni kell, de hogy ki lesz az, aki újabb esélyt kap, az csak a szombati élő showban derül ki. A nézők már napok óta a 15 éves Mata Ricsiért kampányolnak, sőt a fiatal tehetséget még a végső győzelemre is esélyesnek tartják. Puskás Peti konkrétumokat egyelőre nem árulhatott el, de a Blikknek elmondta, hogy Kristóf kizárása után azonnal tudta, kit választ a helyére.

A mentorházban volt egy versenyző, akinél nagyon sokat gondolkodtam, hogy esélyt kellene adnom neki az élő show-ban, végül nem őt választottam. Kristóf kizárását köve­tően azonban egyértelművé vált, kivel akarok együtt dolgozni a továbbiakban. Bízom benne, a mostani döntésem engem igazol, és olyan énekest viszek magammal, aki szeretne minél tovább eljutni az X-Faktorban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik