Szórakozás

Hipnoszülést tervez Péter Szabó Szilvia

Hamarosan megszületik Péter Szabó Szilvia első babája, pár hét múlva már a karjaiban tarthatja a kislányát. A várandósan is szép énekesnő elhatározta, hipnoszüléssel próbálja meg világra hozni gyermekét, és az őssejtet is leveteti.

“Úgynevezett hipnoszülésre készülök, amelynek a lényege, hogy a természetes szülés nyugodt, békés és igazán örömteli módját próbálom elérni. Köztudottan fájdalmas világra hozni egy gyermeket, de én ezzel a módszerrel megpróbálom majd egy kicsit átformálni a fájdalmat a fejemben, remélem, sikerülni fog! Valahogy úgy képzelem el, hogy majd minél erősebben fáj, annál jobb a picinek, mert ez segít neki világra jönni. Úgy gondolom, talán fel lehet készülni fejben erre a csodára. Nemrég megnéztük a szülőszobákat és a csecsemőosztályt is a kórházban, azt hiszem, készen állok”

– mondta a Blikknek Péter Szabó Szilvia, aki már most odavan a kicsiért.

“Fülig szerelmes vagyok belé, pedig még sosem láttam őt. Az ultrahangon persze látok egy édes kis arcocskát, akiben már fellelhető egy-egy ismerős vonás mindkettőnkből. Izgatott vagyok! Kicsit olyan ez, mintha kilenc hónapig készülnék életem legfontosabb randijára.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik