Szórakozás

Kasza Tibi rossz néven vette Pásztor Anna kritikáját

Sosem látott kommentcunamit, egészen konkrétan közel 900 hozzászólást generált Kasza Tibi szombat esti Facebook-posztja, amelyben a zenész-tévés Pásztor Anna Star Academyben tett kijelentésére reagált.

Ugyanis a TV2 tehetségkutatójában Balog Brigi és Kertész Iván az egykori Crystal slágerét, Kasza Tibi Sosem múlik el című dalát énekelték, aminek értékelésénél a zsűritag az együttes komplett munkásságára tett megjegyzéseket.

“A magyar popzenének úgy hiányzott ez a Crystal-féle ír pop infúzió, mint egy falat kenyér. Nagyon köszönöm, hogy kicsit felgyújtottuk ezt a korszakot. (…) Jóban vagyunk a Kaszával, ő is tudja ezt. Köszönöm, hogy nem vettétek komolyan ezt a fajta duettezést” – mondta az Anna and the Barbies énekesnője az élő adásban.

Pár percre aztán már meg is jelent Kasza Tibi közösségi oldalán a bejegyzés, amelyben az énekes-dalszövegíró meglehetősen sértetten reagált az elhangzottakra.

“Szomorúan láttam ma este, hogy a Crystal egy olyan dalába törölte bele a lábát Pásztor Anna, ami az év slágere volt és amire igenis büszke vagyok zeneszerzőként/ szövegíróként. A Sosem múlik el című dalunk elhangzása után módszeresen alázta a Crystal-t és a dalt is…” – írja többek közt Kasza, akinek posztja alatt rengetegen háborodtak fel a kritikán, és többen felemlegették azt is, hogy Pásztor Anna az elmúlt adások egyikében éppen azért szúrta le az egyik versenyzőt, mert nem mutatott kellő tiszteletet a Tankcsapda dala és munkássága iránt; a hozzászólók szerint pedig a zsűritag most éppen ugyanezt követte el a Crystal, Lajtai Kati és a Kasza fivérek ellen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik