Szórakozás

Így él most a teljesen összetört Kim Kardashian

A legnagyobb közösségimédia-sztár, Kim Kardashian nem nagyon tud kijönni a sokkból, amit a párizsi fegyveres rablás okozott neki. A RadarOnline értesülései szerint úgy él, mint egy remete, szinte ki sem teszi a lábát otthonából, pedig a barátai mindent megtesznek, hogy rávegyék, hogy térjen vissza az életbe.

A lapnak azt is elmondták a celebnő ismerősei, hogy Kardashian

részben önmagát okolja a támadás miatt,

úgy véli, hiba volt méregdrága ékszereivel szelfizgetni, és azokat kiposztolni. A testőrt, aki a rablás idején nem volt mellette, nem bocsátotta el, viszont rengeteg új embert vett felé mellé.

Rengeteg új arc, olyan, mintha lenne egy magánhadserege

– idézi az egyik jól értesült ismerőst a RadarOnline.
“Kim már egyáltalán nem beszél sem az ékszereiről, sem az óráiról, táskáiról vagy a cipőiről” – tette hozzá. Állítólag még az öltözködése is megváltozott, a dekoltázsát hangsúlyozó ruháit pólóra, magassarkúit lapostalpú szandálra cserélte a celebnő. Míg családtagjai továbbra is forgatják a családi valóságshow-t, Kim Kardashian ebben sem vesz már részt. És ahogy azt bárki láthatja, a közösségi médiát sem használja, pedig ha valami segített az egekbe emelni a szelfikirálynőt, az a Facebook és az Instagram.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik