Szórakozás

Pumped Gabo a színházban találkozott újra Peller Annával

A Nyerő Páros egykori versenyzői ezúttal a villa helyett egy előadáson futottak össze – persze nem véletlenül. Még a műsor folyamán került szóba, hogy a gyúrós celeb gyerekkorában járt utoljára színházban, Peller Anna pedig azonnal meghívta őt, hogy pótolni tudja a hosszas kihagyást. A színésznő meg is találta a Pumped Gabóék ízlésének legmegfelelőbb darabot, ami ráadásul még a műsor tematikájába is beleillik.

“Ennek a darabnak az a címe, hogy Nők az idegösszeomlás szélén. Ugye bent a villában, a Nyerő páros alatt, azért elég sokszor kiborultak a lányok. Mindenkin végigment egy ilyen kiborulós időszak. Arra gondoltam, hogy a legjobban most ez illik az egész Nyerő páros utáni állapothoz” – mondta el a Story Extra kamerái előtt Anna, akinek előadását így imádott férjén kívül ezúttal Gabo és párja, Ági is végig izgulták vele. Meglepetésre pedig a Balaton Sound egykori táncos celebjének annyira tetszett az előadás, hogy még a telefonját sem jutott eszébe a kezébe venni a három óra alatt.

“Sokkal szórakoztatóbb, mint mondjuk egy mozifilm. (…) Gondoltam rá, hogy én biztos, hogy látogatni fogom ezt a színházat, de lehet, hogy máshova is benézek” – vélte Gabo, ahogy az alábbi videóban is hallható.

Olvasói sztorik