Szórakozás

Bereczki Zoltán autójával karambolozott

A Sztárban sztár zsűritagja a napokban összetörte az autóját. Bereczki Zoltán épp kora reggeli fociedzésére tartott, amikor az egyik kereszteződésben nem adták meg neki az elsőbbségeset, így koccanás lett a figyelmetlenség vége. A Blikk szemtanúja szerint azonban a színész meglepő higgadtsággal kezelte a helyzetet, amiről még fotó is készült.

Roppant higgadtan kezelte a helyzetet Bereczki Zoltán, nem őrjöngött, mint ahogyan azt sok más autós tette volna a helyében, ha összetörik a járgányát. Egy hangos szó nem hangzott el, megbeszélték a dolgokat, a művész úr pedig a végén mosolyogva fogott kezet a másik autóssal

– mesélte a napilap olvasóriportere.

A történteket Bereczki sem titkolta, majd elmondta, senki sem sérült meg.

Valóban nem indult túl jól az a reggelem, éppen focizni mentem, amikor egy autós nem állt meg a stoptáblánál, és belém rohant. Nagy baj szerencsére nem történt. Nagyon korán lehetett még a másik autósnak is, biztosan nem vette észre a táblát. Nem sérült meg senki, egy kicsit megijedtünk, de nem túlságosan, félreálltunk, megbeszéltük, amit kellett. Elismerte a hibáját, adott egy betétlapot, amelyet kitöltöttünk. A kocsim már szervizben, egy elemet cserélni kell rajta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik