Szórakozás
Budapest, 2013. szeptember 18.
Medveczky Ilona táncmûvész a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda útjai gyártóbázisának 7-es stúdiójában.
MTVA Fotó: Zih Zsolt

Így lett hivatalosan hercegné Medveczky Ilona

24.hu
24.hu

2016. 10. 23. 06:36

Nevekben senki sem versenyezhet Medveczky Ilonával, akinek a teljes neve Gyöngyössy Kisbesztercei Medveczei Medveczky Ilona Mária Erzsébet Teréz és még Thurn und Taxis hercegné is.

“Wilhelm Alexander von Thurn und Taxis Ilona Mária Erzsébet Teréz hercegné. 1974-ben mentem férjhez, 42 éve vagyok hercegné. A világ ötödik leggazdagabb családjába házasodtam, 36. hercegné lettem a világon. De ezt nem hallották még tőlem, mert a Medveczky névre büszkébb vagyok, mert a Medveczky letett valamit az asztalra. (…) Amikor csináltam, akkor azért, hogy senki ne törjön felettem pálcát. Vagyis az Országos Rendező Iroda nemzetközi részlege. Barna útlevéllel utazhattunk, és a gázsink 19,5 százalékát azonnal levették, de nem fizették be az egészségügyi hozzájárulást, a tb-t. Ezért csak minimális nyugdíjat kapok. Másrészt szabad akartam lenni. Ne szabja meg senki, hogy mikor utazhatok. És ha már lúd, akkor legyen kövér! Így mulat egy kőbányai prolilány! Ezt Vitray Tamás írta rólam: „Hogy került a kőbányai MÁV-telepről a szabadsághegyi luxusvillába egy prolilány?” Ezt sosem hánytorgattam fel Tamásnak, nem akartam bántani.”

– mondta a Borsnak a táncművész, aki korábban azt is elárulta, hogy százezer dollárt fizetett a névházasságért. Ez azért volt fontos, hogy legálisan tartózkodhasson az Egyesült Államokban.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Reyhanli körzet, 2018. január 21.
Tankkal elhaladó török tüzéreknek integet egy férfi a szíriai határ közelében levő Hatay déli tartomány Reyhanli körzetében 2018. január 21-én, miután a török haderő az előző napon szárazföldi hadműveletet indított Olajág fedőnéven a Népvédelmi Egységek (YPG) nevű kurd milícia ellenőrizte északnyugat-szíriai Afrín térségében. A beavatkozás eddig 153 célpontra mért csapást, köztük fegyverraktárakra és óvóhelyekre. (MTI/EPA/SedatSuna)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.