Szórakozás

Milliós adóssága van az Éjjel-Nappal Budapest egykori Marcijának

Mint megírtuk, augusztus végén szerepelt az Éjjel-Nappal Budapestben utoljára Marci azaz Kolozsváry Zsolt, aki a legelső adástól kezdve főszereplője volt az RTL Klub sorozatának. A távozó szereplő még a forgatások alatt összemelegedett ÉNB Tamarával, akit Elbert Alexandra alakított. Kapcsolatukat közös vállalkozással próbálták meg jövedelmezővé tenni, tetováló- és fodrászszalont nyitottak. Mindez a múlt: Marci váratlanul eltűnt Budapestről, és Pécsett dolgozik. Hosszú hetek óta pedig egy fiatal, szőke lány oldalán boldog.

A fővároshoz a Bors informátora szerint már csak egy dolog köti – az adóssága. A bulvárlapnak súgó rejtélyes ismerős szerint Marci kiemelt fizetést kapott éveken át, több mint tizenötmilliót keresett három és fél év alatt, amiből ma már nincs semmi. Sőt állítólag miután távozott a sorozatból, váratlanul a fővárosból is eltűnt, pedig jó pár barátjának, ismerősének tartozik. Például volt barátnőjének is.

“Zsolt a párom volt, így nem mondok róla rosszat, pedig tudnék mesélni bőven. Legyen elég annyi, hogy nekem is tartozik némi pénzzel”

– mondta a Borsnak Alexandra.

Az Éjjel-Nappal Budapest volt Marcija is megszólalt a cikkben, ám tagadta, hogy tartozásai lennének. Elmondta: rengeteg üzenetet kap rosszakaróktól, de ezekkel nem foglalkozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik